Wie zijn we

group_3 De naam Modecoupon bestaat sinds 1967.
De afdeling in Sint-Niklaas kwam erbij begin de jaren’80.
group_15 Momenteel is het reeds de derde generatie die actief is in ons familiebedrijf van Raamdecoratie en Modestoffen. 25 medewerkers zijn dagelijks in de weer om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen.
group_11 In 2013 werd de webshop van Modestoffen geboren omdat we veel vraag kregen van onze klanten naar een online aanbod.
Sinds 2014 hebben we een 2e showroom opengedaan om een nog ruimer aanbod te kunnen geven van zowel onze raamdecoratie als onze Modestoffen. De showrooms zijn recht tegenover elkaar gelegen.Nu zijn we 2016 en hebben we gemerkt dat onze webshop toe is aan vernieuwing. We hebben geluisterd naar kritiek en feedback van onze klanten en willen daarom met de nieuwe webshop een frisse wind doen waaien.
group_6 Gezicht achter de webshop:
Wij zijn Bart en Julie en hebben 2 zoontjes Jef (geboren in 2011) en Miel (geboren in 2013) en zijn beiden actief in de afdeling Modestoffen.
De opstart van de webshop in 2013 liep eigenlijk een beetje samen met de geboorte van ons tweede kindje. Door onze gewijzigde gezinssituatie wisten we dat we moesten zoeken naar een oplossing die voor ons gezin zou werken. Fulltime job, de winkel en de 2 kindjes was moeilijk. Op dat moment kregen we ook veel vraag van bestaande klanten of we ook stoffen online konden verkopen. Dat bracht ons op het idee om een webshop op te richten als extra service naar onze klanten.
path_51 Julie runt nu de webshop en Bart is verantwoordelijk voor de winkel en de aankoop. Bart gaat zelf op pad naar Italië, Frankrijk, UK en Nederland, … om een uitgebreid en gevarieerd aanbod te hebben.